Over ons

Een paar woorden over ons:

Mijn naam is Chelsea Massen, 21 en nu 2 jaar trotse moeder van onze zoon Elijah. 

Ik heb altijd doelen gehad en leefde deze ook na, vanaf de basisschool zelfs. Ik wist naar welke middelbare school ik wilde gaan en daarna precies naar welk MBO.

Mijn grootste droom en passie was om kok te worden. Met 15 jaar ging ik naar het Arcus college en begon daar aan mijn studie Zelfstandig werkend kok. In die 3 jaar heb ik de horeca van dichtbij gezien en was ik niet te stoppen als het ging om werken en feesten. Op mijn 17e in vakantie tussen het 2e en 3e jaar leerde ik mijn huidige vriend kennen.

Na 1,5 maand maakte we het officieel en sindsdien nog altijd samen. We hadden grote dromen samen, een eigen zaak, mooie reizen etc. Een paar maanden voor mijn eindexamen trok hij bij mij en mijn vader in.

Op 8 juni 2017 was mijn droom waar ik uiteindelijk wilde eindigen een stukje dichterbij na het slagen van een pittig en zenuwslopend praktijkexamen. Mijn vriend besloot vlak daarna te stoppen met de opleiding omdat hij toch al een diploma had. Ineens hadden we alle vrijheid, wel te bedenken dat we 20 en 18 waren.

Op 8 dec 2017 de shock van ons leven, de zwangerschapstest bleek positief te zijn en in 1 seconde stond de wereld op z’n kop.

 Een dag erna op verzoek van de huisarts en een hele lieve verloskundige kregen we te horen dat ik 7 weken zwanger was.

Dat is natuurlijker makkelijker gezegd dan gedaan, we wonen thuis. Beide geen werk en geen inkomen.  De eerste maanden waren chaotisch, ondanks de vele steun die we hadden van familie en vrienden.

Na enkele maanden kreeg mijn vriend een baan en is daar nog steeds in dienst. Ik besloot om “thuis te blijven” aangezien de zovele sollicitaties geen baat hadden.

Na een chaotische maar bijzonder zwangerschap is onze zoon op 28 juli 2018 gezond ter wereld gekomen.  

Inmiddels heb ik ook werk en werken we er hard aan om een goede toekomst tegemoet te gaan.

Chelsea & Appie

Doel

Ons doel is om jullie te helpen in het begeleiden van begin tot eind met vragen.

visie

Wij willen jou helpen bij alle vragen en valkuilen die jij kan tegenkomen.

Waarden

  • Contactpersonen in de branche
  • Contactpersonen bij instanties
  • Op bijna alle vragen een antwoord